Wie zijn wij?

Welkom! Ben je op zoek naar meer zelfstandigheid, heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en heb je een vraag naar ondersteuning bij je ontwikkeling als mens? Bij de vrouwenbazaar ben je aan het juiste adres. Neem eens een kijkje bij een van onze activiteiten, wie weet zit er iets tussen wat jouw leuk, interessant of inspirerend lijkt.

De Vrouwenbazaar is een onderneming van vrouwen met verschillende culturele achtergronden in Amsterdam. De Vrouwenbazaar ondersteunt en faciliteert multiculturele vrouwen die de ambitie hebben om een eigen zaak of eigen maatschappelijk initiatief te beginnen. Daardoor wordt de leefbaarheid in de wijk bevorderd.

Wij bieden diverse activiteiten aan gedurende de week met een grote verscheidenheid aan publiek en aanbod.

Wat bieden wij?

 • Arabische les voor kinderen, Arabische les voor niet Arabisch sprekende
 • diverse sportieve groepslessen (zumba, Arabische dansles)
 • koken voor kinderen, kookworkshops, catering en eetclubs
 • diverse voorlichtingen en trainingsprogramma (rots en water trainingen)
 • conferenties (gemeenteraad verkiezingen, tweede kamer verkiezingen, preventie voorlichting, internationale vrouwendag)
 • training cursussen en professionele begeleiding voor mensen die een eigen onderneming willen starten.
 • koffieochtend
 • creatief handwerk en naailes
 • Gezond Wel voor vrouuwen
 • theorie rijles in het Arabisch

Waarom?

Er zijn veel wegen die naar Rome leiden. Ieder mens kiest en creëert zijn eigen levensweg. Soms kan je moeite hebben om je weg te vinden en hopen wij een helpende hand die je kan vertrouwen te kunnen bieden.

Op onze website vindt je diverse onderwerpen:

 • Wat kan ik gezond eten en drinken?hoe richt ik mijn weg in?wie is de helpende hand?waar vind ik de weg naar zelfontplooiing en zelfvertrouwen?waarom geef ik aandacht aan communicatiestijlen?wanneer ben ik goed genoeg?hoe kan ik stage lopen, vrijwillig bijdrage of wat kan ik nog leren?
 • Uitnodigend tot een pro actieve houding en vanuit je eigen kracht je weg vinden.
 • Kwaliteit over kwantiteit. Geen haast.

De vrouwenbazaar biedt maatschappelijke initiatieven in een lokaal samenwerkingsverband samen met buurtbewoners en andere uitvoerende partners. Door een behoefte van veel moeders en bewoners organiseert de vrouwenbazaar maatschappelijke initiatieven samen met buurtbewoners en andere partners en instanties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: